Consulta i descàrrega de dades

Consulta i descàrrega de dades Es poden consultar les dades de l'Enquesta d'Infraestructura i Equipaments Locals (EIEL), així com realitzar descàrrega completa dels mateixos per cada província, podent triar arxius txt o *excel.

Es permet el tractament d'aquestes dades, sempre que s'esmenti la font i propietat de la següent manera: ©Secretaria d'Estat de *Politica Territorial.

ACCÉS Al SISTEMA EIEL

ACCÉS Al SISTEMA EIEL per a visualització i descàrrega de dades

Pot consultar el calendari de difusió: programa anual 2021

Detall de les descàrregues i consultes disponibles en EIEL

Fase 2021

  • Quadres: Aquest període conté 54 quadres amb informació d'infraestructures bàsiques i equipaments a nivell de nucli de població per municipi i província i 16 quadres de caràcter general a nivell provincial.
  • Àmbit: Municipis de menys de 50.000 habitants per a les següents províncies (les enquestes corresponents a les restants s'incorporaran a mesura que es rebin): Alacant, Badajoz, Burgos, Cadis, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Granada, Jaén, León,  Màlaga, Soria, Teruel , Toledo, València, i Valladolid; Comunitats Autònomes d'Astúries i Múrcia; Consell Insular de Menorca; Cabildos Insulars de la *Gomera i La Palma.

Fase 2020

  • Quadres: Aquest període conté 54 quadres amb informació d'infraestructures bàsiques i equipaments a nivell de nucli de població per municipi i província i 16 quadres de caràcter general a nivell provincial.
  • Àmbit: Municipis de menys de 50.000 habitants per a les següents províncies (les enquestes corresponents a les restants s'incorporaran a mesura que es rebin): Alacant, Castelló, Còrdova, Conca, Granada, Jaén, León, Soria, Teruel, València, Valladolid; Comunitats Autònomes d'Astúries i Múrcia; Consell Insular de Mallorca; i Cabildo Insular de la *Gomera.

Fase 2019-2005

  • Quadres: Aquests períodes contenen 54 quadres amb informació d'infraestructures bàsiques i equipaments a nivell de nucli de població per municipi i província i 16 quadres de caràcter general a nivell provincial.
  • Àmbit: Municipis de menys de 50.000 habitants per a totes les províncies, amb les següents excepcions:

2019: la Corunya, Burgos, Huelva, Huesca, Pontevedra, Sevilla, Zamora, Zaragoza; Comunitats Autònomes de Cantàbria, Catalunya, i Madrid; Consells Insulars de Formentera i Eivissa; Cabildos Insulars de Fuerteventura, El Ferro i Tenerife.

2018: Burgos, Huesca, Pontevedra, Sevilla, Zamora i Zaragoza; Comunitats Autònomes de Cantàbria, Catalunya i Madrid; Consell Insular de Formentera; i Cabildos Insulars de Fuerteventura, El Ferro i Tenerife.

2017: Huesca, Sevilla, Zamora i Zaragoza; Comunitats *Autonomas de Cantàbria, Catalunya, i Madrid; Consells Insulars de Formentera i Eivissa; i Cabildo Insular del Ferro.

2016: Huesca; Comunidades Autónomas de Cataluña y Madrid; y Consejos Insulares de Formentera e Ibiza.

2015: Huesca; Comunitats Autònomes de Catalunya i Madrid; i Consells Insulars de Formentera i Eivissa.

2014: Huesca; Comunitats Autònomes de Catalunya i Madrid; i Consells Insulars de Formentera i Eivissa.

2013: Huesca; Comunitats Autònomes de Catalunya i Madrid; i Consell Insular d'Eivissa.

2012 al 2008: Burgos (2009), Huesca (2011 i 2012); Comunitats Autònomes de Catalunya (2012) i Madrid; i Cabildo Insular del Ferro.

2005: Cabildo Insular del Ferro.

Fase 2000

  • Quadres: En aquesta fase es pot examinar 55 quadres amb informació d'infraestructures bàsiques i equipaments a nivell de nucli de població per municipi i província i 15 quadres de caràcter general a nivell provincial.